Förflytta dig till innehållet

SFP-topp nära att lämna partiet — Barbara Heinonen besviken på spelet bakom kulisserna

Kim Lund
en kvinna står framför ett hus
Barbara Heinonen har inga konkreta framtidsplaner efter att mandatet som stadsdirektör i Mariehamn tar slut om två år."Det brukar alltid dyka upp intressanta uppdrag". Foto: Kim…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “SFP-topp nära att lämna partiet — Barbara Heinonen besviken på spelet bakom kulisserna

  1. Anne Eriksson SFP i Pargas skrev

    Sitter i SFP:s kretsstryrelse och fick på nära håll följa med hur tjänstemännen och kretsordförande hade en lång och strävsam väg tills den egna listan med 17 kandidater var pusslad. Utmaningarna var många och arbetet strävsamt och alla visste att bara en av de 17 hade reella chanser att bli invald, så det var tufft av alla 17 kandidater att ställa upp. Själv gav jag all min fritid under våren åt riksdagsvalkampanjen och vi som jobbade ideellt gjorde det för den gemensamma saken – att trygga riksdagsmandatet. Det fanns ingen huvudkandidat, det fanns bara ett mandat att vinna och fastän många av oss aktiva kampanjarbetare kanske hade en egen favorit, var ändå huvudsyftet genom hela valrörelsen att få in en riksdagsledamot från Egentliga Finland, egalt vem av de 17 kandidaterna det hade varit. Vi lyckades och vi vann – vårt mandat tryggades och det är huvudsaken.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter