Förflytta dig till innehållet

Sänkte vispgräddens fetthalt – så här förklarar andelsbolag på Åland beslutet som blev en snackis

Jonas Edsvik/Nya Åland
en man
ÅCA:s vd Joakim Blom bekräftar att mejeriet har sänkt fetthalten i vispgrädden från 38 till 36 procent. Det finns två orsaker till förändringen.
I sociala medier har ÅCA:s (Ålands centralandelslag) vispgrädde blivit en snackis. Anledningen är att förpackningen numera anger att grädden har 36 gram fett per 100 gram, medan det på ÅCA:s…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter