Förflytta dig till innehållet

Samarbeten är dagens melodi för Pargas – blickar nu västerut med turismen

Arkiv/Mikael Heinrichs
en man i kavaj ock skjorta
Pargas står inför ett år av förändring och samarbete enligt Patrik Nygrén.
Den slitna klyschan om att det aldrig händer någonting i Pargas kan man glömma under 2022. Många saker är redan på gång, flera planeras och det kan också bli nya…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Samarbeten är dagens melodi för Pargas – blickar nu västerut med turismen

 1. Mikael Heinrichs skrev

  Nu är det ju så att kommunallagen i sig dikterar att varje kommun ska ha en strategi och den ska ses över minst en gång per fullmäktigeperiod. Det att man nu gör upp en ny betyder inte per definition att den gamla ”misslyckats”. Den är bara tidsbunden.

 2. Maria Abrahmsson skrev

  Hallå, både Pargas och redaktören! Vad i ännu gällande strategi har misslyckats om det behövs nya tag? Där finns ju mycket vackert tänkt för levande skärgårdsstad och HELA Pargas.

 3. viveca.auer skrev

  På potentiella inflyttande familjer inverkar goda dagisar och speciellt skolor väldigt mycket. Viktigt att beakta detta då framtiden för skärgårdsstaden Pargas planeras.
  Vi har mycket fint att bjuda på, speciellt tvåspråkigheten är ett stort plus för vår stad. Fint att det nu verkar finnas visioner för framtiden och det positiva den kan föra med sig. Fortsätt jobba för en bra framtid för oss alla ”Pargasbor”, både nuvarande och kommande.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter