Förflytta dig till innehållet

Säkra snabblånet

Funderar du på att ta ut ett snabblån men är osäker på hur man ansöker om lånet och vad som krävs för att få det beviljat? Här kommer tre träffsäkra tips på hur du säkrar marknadens bästa snabblån på rätt sätt.

Betalningsanmärkningar är det ultimata myggmedlet mot lån ifall man är ute efter att faktiskt få det beviljat. Med det sagt finns det ett antal kreditinstitut som ändå väljer att bevilja lån trots en eller flera betalningsanmärkningar. Däremot erbjuder den här typen av lån (sk. lån utan säkerhet) ofta sämre villkor än andra jämförbara privatlån. Har du tidigare betalningsanmärkningar kan det vara en bra idé att först betala av dina gamla krediter innan du söker ett nytt lån. Har du ingen möjlighet att vänta med din ansökan gäller det att läsa det finstilta i villkoren. Be om att få förhandsinformationen skickad innan du skriver på låneavtalet.

Spara tid – hitta det billigaste lånet direkt

Utbudet av snabblån på den finska marknaden är stor. Om du vill utforska utbudet på de finskspråkiga sidorna ska du använda pikavippi som sökord istället.  Ett hundratal kreditinstitut tävlar om att få just dig som kund genom att erbjuda lägre räntor, bättre villkor och konkurrenskraftiga avgifter. Att ta reda på vilket lån som passar just dina behov och förutsättningar kan ta tid. Hitta ditt lån snabbare genom att låta någon annan sköta sökandet åt dig. Fair-laan.se letar upp det bästa snabblånet genom att ge dig gratis tillgång till marknadens mest pålitliga jämförelseverktyg för lån – oavsett om det är SMSlån eller något annan typ av snabblån som du söker.

Sök rätt lån

Med snabblån intåg på den finska marknaden har det aldrig varit enklare att ansöka om lån. Men i ett hav av möjligheter är det lätt att man kommer bort sig och ansöker om ett alltför stort lån, som garanterat får avslag. Många långivare tar en titt på din senast deklarerade inkomst innan de fattar beslut om lån. Har du andra krediter som ännu inte betalats av och nu söker ännu ett lån kan du räkna med att de kommer att plocka fram miniräknaren för att se om dina inkomster och utgifter går ihop. Har du för stora kreditutgifter i förhållande till din deklarerade inkomst är risken stor att du får avslag.
Sök istället ett mindre lån med möjlighet till förlängning. Förändras din privatekonomiska situation, dvs. dina inkomster ökar, brukar det gå bra att skicka in en ny låneansökan.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Mera nyheter