Förflytta dig till innehållet

Saaristo Poker Run ordnade auktion för Östersjöns väl

Pressbild
Två solhattar och två så kallade "master"-kepsar klubbades för sammanlagt 2 600 euro på Saaristo Poker Runs välgörenhetsauktion.
I samband med förra helgens Saaristo Poker Run i Nagu gästhamn hölls en välgörenhetsauktion för första gången. På auktionen bjöds det endast på ett fåtal föremål, nämligen två solhattar och…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Saaristo Poker Run ordnade auktion för Östersjöns väl

 1. Jarl Ahlbeck skrev

  Start från Kärringsund och runt Signilskär nästa år skulle vara ett mandomsprov som muskelbåtsförarna borde gilla! Förra veckoslutets friska vind skulle ha bjudit på jättefina förhållanden! Har man flera hundra hästar bakom ska inte lite sjögång vara hinder. Och nästan inga häckande sjöfåglar skulle störas. Ni får tipset gratis.

 2. Raymond Barr skrev

  Uppbackar Sussis inlägg tillfullo. Undrar bara vem som är boven i eländet? Är det farbröderna som vill visa sin längd, eller är det beslutsfattarna som gnider sina handflator i hopp om mera lusidorer i kassan av evenemanget. Antar att man måste ha tillstånd för arrangemanget och kostnaderna för det, några tior skulle jag tro.
  Men kanske Skärgårdshavet mår bättre av lite motordunder i luften för att iinte tala oljudet i vattnet. Det tycker väl fisken om?

 3. Sussi Björkman skrev

  Snacka om skenhelighet! Först kör man polluterande racer i innerskärgården mitt i fåglarnas häckningstid och sen tycker man att denna ”välgörenhet” kompenserar vansinnet. Nej, ordna evenemanget offshore, som ju båtklassen kallas, någonstans ytterom levande djurliv denna tid på året.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter