Förflytta dig till innehållet

Rivstart för Kombi i Pargas

Person vid en boxningssäck

Kombi har slagit knockout på sina tidigare rekord. I synnerhet konditions- och motionskurserna har varit pop, säger rektor Cecilia Hindersson. ÅU-foto

Medborgarinstitutet Kombi i Pargas har slagit sina tidigare rekord då det gäller antalet studerande. En timme efter att anmälningstiden började i tisdags hade institutet tagit emot 1 600 anmälningar vilket är nästan 600 fler än vid motsvarande tid i fjol.

På eftermiddagen var antalet anmälningar uppe i 2 100 och rektor Cecilia Hindersson räknar med att flera anmälningar droppar in i dag och i morgon.
Det betyder att Kombi kommer att ha över 5 000 studerande under årets vår- och hösttermin. De mest populära kurserna har varit de inom motion och välmående och flera av dem är redan fullbokade.

– Yogan är alltid populär och olika motionskurser har dragit bra i år. I synnerhet motionskurserna på dagarna och nya motionsformer som bodypump och heat har varit populära, säger Hindersson.

Sammanlagt ordnar Kombi över 400 kurser i Pargas alla kommundelar.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter