Förflytta dig till innehållet

Ringvägsturismen känns nu som ett Amazing Race där de som kommit sist får höra detta: ”Ni är utslagna, åk hem.”

Vad gillar en kafé- och inkvarteringsföretagare mer? Är det en busslast med turister, kanske femtio stycken? De stannar för kaffe och bulle, eller en smörgås – möjligtvis för en lunch…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

4 kommentarer: “Ringvägsturismen känns nu som ett Amazing Race där de som kommit sist får höra detta: ”Ni är utslagna, åk hem.”

  1. Kari Niemi skrev

    Heij,går d ti sätt d här som insändare också i papperstidningen ?

  2. Kari Niemi skrev

    De va för länge sedan när Viking Line år1959 börja trafikera till O från Korpo Galtby ?Massor m bilar stod sen tex i Retais färjfäste O vänta att komma över m färjan Korpo O vidare ti Nagu??O sen måsta man ändra ändhamnen ti Pargas Lillmälö ty de bara int gick att trafikera Smidigt fr Galtby?Samma sak är det nu,ingenting är tillräckligt om alla kommer ti Ringvägen O ska ha mat O övernattning O överförning med färjör o ingen reser ti Spanien mera??Så är det tycker i alla fall Kari Niemi

  3. Mikael Granqvist skrev

    Vad händer med skärgården och alla, direkt eller indirekt, på resenärer levande småföretagarna om myndigheterna inte vill investera i ett populärt turismmål? Vad händer om turismen sedan, pga av ett sådant beslut, sakta dör ut och den kommunala och privata servicen flyttar till St Karins. Lite krass realism här med kanske ?

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter