Förflytta dig till innehållet

Revy i Prästkulla efter fem års paus – ”humoristisk blandning” utlovas

Pressbild
Repetitionerna är i full gång på Malmåsascenen. Oscar Söderström, Iselin Nylund och Malin Ekman avvaktar Millan Carlsons nästa steg.
Repetitionerna är i full gång på Malmåsascenen. Oscar Söderström, Iselin Nylund och Malin Ekman avvaktar Millan Carlsons nästa steg.

På Malmåsa föreningshus i Prästkulla, en bit utanför Tenala, kommer publiken att bjudas på skratt, samhällskritik och medryckande musiknummer när den nyaste upplagan av Prästkullarevyn – ”Vi har flyt” ser dagens ljus.

Premiär den 16 mars

Det har gått nästan fem år sedan den senaste Prästkullarevyn visades. Det har funnits planer på en uppföljare till succén ”Hur mås det” ända sedan dess. Nu är det äntligen dags.

Premiär för den nyskrivna revyn ”Vi har flyt” blir det torsdagen den 16 mars. Upphovsmakarna till manuskriptet är parhästarna Sixten ”Sicke” Lundberg och Peppe Krook, som också är eldsjälarna bakom sommarteatern i Tenala.

Vissa skämt har en mer lokal anknytning men det mesta i revyn är bekant för den stora allmänheten och sådant som alla har någon åsikt om. Allt flyter ihop till en humoristisk blandning som ger både goda skratt och finurliga tankeställare.

För regin ansvarar Lundberg som nu gör sin tredje Prästkullarevy. Musiknumren arrangeras och spelas av ingen mindre än Uffe Enberg (bekant från Country Express, Hemmalaget med flera).

Nya och bekanta ansikten

Skådespelargardet är en blandning av revyveteraner och nya förmågor i varierande åldrar. Beatrice Johansson och Héléne Selenius är med för femte gången. Andra ”veteraner” är Leif Wikström och Yvonne Valtonen. Nyare ansikten på Malmåsascenen är Malin Ekman, Kevin Saari, Josefina Karlman och Millan Carlson. Bekanta från revyn 2018 är Iselin Nylund, Oscar Söderström och Peppe Krook.

Total ges det 12 föreställningar under perioden 16 mars–6 april. Förhandsbokningar kan göras via Luckan i Raseborg. Biljettförsäljningen vid dörren öppnar en timme före föreställningens början.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter