Årets kock Mikko Kaukonen, Oskar Ekholm från Nyborg gård och Årets servitör Heidi Martikainen. Årets kock Mikko Kaukonen (Food Camp Finland, Helsingfors) och Årets servitör Heidi Martikainen (Restaurang Savoy, Helsingfors) åkte i dag (och fortsätter imorgon) på en rundtur i Åboland,…
Den här artikeln är exklusiv för ÅU:s betalande läsare.
Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till alla
Åbo Underrättelsers nyheter, reportage och artiklar på webben.
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.
Kommentarer
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.