Förflytta dig till innehållet

Restaurangproffs bekantade sig med producenter i Åboland — besökte gårdar i Kimitoön och Pargas

Årets kock Mikko Kaukonen, Oskar Ekholm från Nyborg gård och Årets servitör Heidi Martikainen. Årets kock Mikko Kaukonen (Food Camp Finland, Helsingfors) och Årets servitör Heidi Martikainen (Restaurang Savoy, Helsingfors) åkte i dag (och fortsätter imorgon) på en rundtur i Åboland,…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *