Förflytta dig till innehållet

Restauranger i Åbo satsade på eget bageri i Martinsbacken

Pia Heikkilä
En man som knådar deg
Bröd till lunchgäster. Juha Teuri knådar deg i Talomäki bageri.
I Åbos kanske nyaste lilla bageri i doftar det nybakat. Skärgårdslimporna gräddas och hamburgerbröden jäser. Juha Teuri knådar surdegsbröden som lunchgästerna på Teini och Pippurimylly ska äta följande dag. –…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter