Förflytta dig till innehållet

Rekordlånga färjköer mellan Mossala och Iniö — "den här sommaren har varit exceptionell"

Kim Lund
M/S Antonias kapacitet är relativt liten, 27 personbilar ryms ombord. Sommarens rusning på Ringvägen har gjort att många turister blir kvar på stranden. Foto: Kim Lund…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Rekordlånga färjköer mellan Mossala och Iniö — "den här sommaren har varit exceptionell"

  1. Tina Lindgren skrev

    Varför slutar färjan köra mellan Mossala-Iniö så tidigt, redan på eftermiddagen? För oss hände följande: första dagen blev vi utan färjplats mellan Mossala-Iniö då vi var ’sent’ ute, mellan 16 och 17. Mossala resort var fullt, då körde vi tillabaka två färjor till Skärgårdsskolan, som sedan var vår bästa övernattning med ljuv bastu och simturer. Följande morgon åkte vi iväg tidigt, men inte tillräckligt, eftersom vi stod 5 timmar i färjkön med många andra. Där behövs en större färja och flere avgångar vid rusningstid. Mellan Iniö och Gustavs en färja med kapacitet över 50 bilar och 8 avgångar. Mellan Mossala och Iniö en färja för 27 bilar med endast 4 avgångar, där behövs en förändring faktiskt! Hur har detta inte kunnat åtgärdas redan, det är svårt att förstå! Kom att tänka ligger det någon sorts politik bakom det här? Man kunde kanske också rekommendera folk köra rutten motsols. Bra resa trots allt.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter