Förflytta dig till innehållet

Recept och historier i ny bok om Bengtskär och Rosala – nu släpps hemligheten om Bengtskärsbullen

Emilia Örnmark
Dam med en bok i famnen
Paula Wilson har skrivit texterna i den nya boken "Bengtskär och Rosala. Smakresa till fyrliv och forntid".
Den som smakat fisksoppan, morotskakan eller de smöriga bullarna på Bengtskär vet att dessa inte går av för hackor. I den nylanserade boken ”Bengtskär & Rosala. En smakresa till fyrliv…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter