I den popup-butik som fungerar som ett examenstillfälle säljer studerandena bland annat senapsströmming och vitlöksströmming. Lektor Riikka Heino (t.v.) önskar att fler ungdomar skulle söka sig till fiskeriutbildningen. Johanna Mäntysalo (t.h.) är intresserad av bland annat produktutveckling.
Den 6 april kan man köpa bland annat rökt regnbågslax och strömming i ”Fiskeriskolans” butik då elever öppnar popup-butik klockan 10-17. Nästa vecka blir en bråd vecka för Johanna Mäntysalo…
Den här artikeln är exklusiv för ÅU:s betalande läsare.
Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till alla
Åbo Underrättelsers nyheter, reportage och artiklar på webben.
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.
Kommentarer
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.