Förflytta dig till innehållet

Politiker på Kimitoön manar till lugn:  Bara anbud – inte beslut om försäljning

Kimitoöns flagga. Beslutet att begära in anbud på Kimitoöns äldreboenden Almahemmet och Hannahemmet är bara ett beslut om att begära in anbud. Inget mer. -Det finns…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Politiker på Kimitoön manar till lugn:  Bara anbud – inte beslut om försäljning

  1. Jörgen Lindroos skrev

    Populismen sprider sig även bland politikerna på Kimitoön. Det syns i uttryck, såsom ”bara på Kimitoön”, ”inte på någon annan ort i Finland”, ”vi måste vara effektiva och konkurrenskraftiga”, ”vi måste sköta detta i hemlighet och inte yppa hela vår strategi”, ”öppenhet försvårar vårt underhandlingsläge”. Man har glömt bort att åldringsvården sköts ännu av kommunen, där offentlighet och fakta borde utgöra grunden för beslutandet. Nå, om 3 år är det kommunval igen.

  2. Eva Manelius skrev

    Var i vida världen har Edmark tagit uppgiften att det behövs 6 miljoner euro för att få Almahemmet och Hannahemmet i skick? Om arbetsgruppen baserat sina beslut på sådana uppgifter är det verkligen sorgligt. Absolut inte baserat på fakta.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter