Förflytta dig till innehållet

Polisen utreder misstänkt dråp i Raumo – efterlyser tips

I december hittades en medelålders man död på i en bostad på Lehtikuusentie i Raumo. Nu utredes fallet som ett misstänkt dråp, meddelar polisen.

Samtidigt efterlyser man också tips och observationer gällande fallet från allmänheten.

Den döda mannen hittades av polisen i samband med ett kontrolluppdrag den 20 december 2023.

På basis av platsundersökningen började man utreda händelsen som ett misstänkt dråp. Offret har enligt polisens bedömning avlidit antingen den 19 eller 20 december.

Under december och januari har två personer varit anhållna, misstänkta för brottet. De har sedermera släppts på fri fot.

– Eftersom förundersökningen är pågående kan polisen inte kommentera tillvägagångssättet eller de anhållna personernas koppling till offret, säger utredningsledaren, kriminalkommissarie Kimmo Hiltula i ett pressmeddelande.

Förundersökningen fortsätter och polisen informerar mer om fallet så fort det är möjligt.

Eventuell information om fallet kan meddelas till polisen antingen till e-postadressen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi eller som text- eller WhatsApp-meddelande till numret 050 411 7655.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter