Förflytta dig till innehållet

Polisen om olyckan på Hessundsbron: "Om farten hade varit högre kunde det ha gått mycket, mycket värre och bilen kunde ha fallit ner från bron"

Hålet i Hessundsbrons räcke efter olyckan på lördag förmiddag, då en bil av okänd orsak körde mot och genom räcket. Foto: Carina Holm Äldre kriminalkonstapel Sara Malm, utredare vid polisen i Pargas, säger att olyckan på lördag förmiddag på Hessundsbron på Skärgårdsvägen…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

En kommentar: “Polisen om olyckan på Hessundsbron: "Om farten hade varit högre kunde det ha gått mycket, mycket värre och bilen kunde ha fallit ner från bron"

  1. Kenneth Nordström skrev

    Suttit på sociala medier på mobilen. Annars kör man inte på raksträcka sådär om man inte är påverkad förstås. Polisen har ingen makt över att allt fler sitter på telefonerna medan de kör. Och jag ser det som ett större hot mot faror mot människor än rattfyllerister och drogpåvetkade

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *