Förflytta dig till innehållet

Planen är att servera asiatiskt för alla smaker i Pargas – vardag och fest ska kunna samsas under ett och samma tak

Mikael Heinrichs
en kvinna i blå jacka sitter på en bänk vid ett vattendrag
Yifei Qi vill erbjuda ett mångsidigt och högklassigt urval av asiatiska smaker i den nya restaurangen vid Kyrksundet i Pargas.
En restaurang i bistrostil med det bästa ur olika asiatiska kök. Det är grundtanken som Yifei Qi och maken Rasmus Sumelius tillsammans med kocken Aoran Dong siktar på att förverkliga…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter