Förflytta dig till innehållet

Piffens handbollslag får förstärkning – plockar in 29-årig serb fram till juluppehållet

Milos Lojanicic i HIFK-tröjan i samband med matchen PIF-HIFK den 11 november. Foto: Mikael Heinrichs


Pargas IF:s ligalag i handboll förstärks fram till jul med 29-åriga serben Milos Lojanicic. Den vänsterhänta högernian bidrar framför allt med starkt försvarsspel.
Den 195 centimeter långa Lojanicic kom ursprungligen till HIFK i början av oktober på ett kontrakt fram till den 20 december för att lappa på HIFK:s skadedrabbade trupp, men då Helsingforslagets sjukstuga tömts hade man ingen plats för honom i truppen.
Lojanicic spelade innan HIFK för Maccabi Tel Aviv i den israeliska högstaserien. Han har spelat fyra ligamatcher och en cupmatch för HIFK med åtta mål och fem utvisningar som saldo.
— Då det blev klart att det inte fanns plats för honom i HIFK längre kom vi i måndags överens om att han flyttar till Piffen och spelar ut sitt kontrakt fram till den 20 december hos oss, konstaterar PIF-handbollens ordförande Tommi Suominen.
Det betyder att det blir fyra matcher i PIF-tröjan för Lojanicic. Hans första test blir lördagens möte med HC HIK. Dessutom hinner han med matcherna mot ÅIFK, Sjundeå och Dicken.
Mot HC HIK på lördag saknar Piffen åtminstone skadade Robin Mattsson och Rasmus Silén.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter