Förflytta dig till innehållet

Piffen hade ingen chans mot Cocks i handbollsligan

Aleksa Veselinovic utsågs till Piffens bästa spelare och fick med sig en stjärna. Foto: Mikael Heinrichs


Det blev en väntad brakförlust för Pargas IF i bortamatchen mot Cocks i Riihimäki. Slutsiffrorna skrevs 36–19 (22–8) efter en total utskåpning i första halvlek. Cocks inledde med att gå upp i en 5–0 ledning och efter tio minuter stod det 8–2 på ljustavlan.
Cocks-spelaren Teemu Tamminen återvände efter en kortare skadefrånvaro och var på hugget med 11 mål.
— Det var riktigt kul att vara tillbaka på planen igen. Vi hade som målsättning att inte släppa in fler än 18 mål, men det blev ju 19, konstaterade 11-målsskytten Tamminen efteråt.

Slagna på förhand

PIF-tränaren Marko Brezic medgav att hans lag var slaget på förhand.
— Vi visste att vi skulle förlora. Cocks var det klart bättre laget och vi spelade två helt olika halvlekar. Vi siktade på att göra flera mål i andra halvlek och det lyckades vi också med, konstaterade Brezic efteråt.
Piffens bästa målskyttar var Aleksa VeselinovicValter Lehtinen och Ilija Krstevski som alla stod för fyra fullträffar.

Cocks — PIF 36–19 (22–8)
PIF: Markus Mattila — Aleksa Veselinovic 4, Valter Lehtinen 4, Ilija Krstevski 4, Joel Tunturi 2, Daniel Söderlund 2, Robin Mattsson 1, Jane Jancev 1, Alfons Alexandersson 1, Linus Fröjdö, Samuel Alexandersson, Sebastian Fagerlund, Henric Berndtson.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter