Piffen fick besök av taskiga vappengäster

Johan Backas
fotboll
Olli Hakanpää är besviken på sitt agerande vid det första målet.

MP visade sig aningen för hårda för Pargas IF under valborgsmässoafton. Gästerna från S:t Michel åkte iväg med alla tre poängen efter resultatet 2–3.

Matchen började på värsta möjliga sätt för Piffen när målvakten Olli Hakanpää drällde med bollen nästan på egen mållinje, och MP:s höga press gav resultat. Arjan Goljahanpoor fick foten emellan Hakanpääs passning och bollen studsade i mål.

fotbollJohan Backas
Tomas Hradecky längst till vänster prickar in 1–1 med huvudet.

Men hemmalaget lät sig inte nedslås. Redan sex minuter senare kom kvitteringen. Gezim Voca gav en lång hörna och längst bak dök Tomas Hradecky upp och nickade in 1–1. Flera mål blev det inte innan paus.

I andra halvlek gjorde gästerna direkt 2–1 när Piffenförsvaret inte fick bollen, istället placerade Antti-Pekka Kesonen in bollen från straffområdesgränsen.

Än värre blev det för hemmalaget när Topi Keskinen tryckte in 1–3 i 72:a minuten. Men svaret kom snabbt när Gezim Voca gjorde 2–3 bara minuterna senare. Flera mål blev det ändå inte, och gästerna tog alla tre poäng.