Förflytta dig till innehållet

Uppdaterad: Poststrejken fortsätter – PAU godkände inte medlingsbudet: "Postsorterarna nämns inte med ett ord"

Foto: John Eriksson/SPT Post- och logistikunionen PAU godkänner inte rikförlikningsmannens medlingsbud eftersom de anser att förslaget skulle leda till sämre arbetsvillkor för postanställda. Efter måndagens långa förhandlingar i postkonflikten meddelade Post– och logistikunionen PAU på tisdagsförmiddagen att de inte godkänner riksförlikningsmannen…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

2 kommentarer: “Uppdaterad: Poststrejken fortsätter – PAU godkände inte medlingsbudet: "Postsorterarna nämns inte med ett ord"

  1. Göran Ek skrev

    Samtidigt så ser utländska konkurrenter en chanst att etablera sig i Finland. Dessutom så är det flera tidningshus som ser sin chans att förbättra sina nättjänster och antalet läsare av digitidningen ökar.
    Destu längre denna strejk håller på destu mindre kommer posten i framtiden att dela ut post, som de dessutom anser vara olönsam. Kanske lika bra att någon annan tar över verksamheten eller helt digitaliseras.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *