Förflytta dig till innehållet

ParSport lyckades på bred front och inledde med seger

Backen Emil Lassinniemi stod för tre assists i segermatchen mot TarU. Foto: Mikael Heinrichs


Senast då ParSports Jonas Pernell med ett handledsskott satte 7–4 i mitten av sista perioden var det klart att ParSport lyckades vända förra säsongens förlusttrend direkt i seriepremiären i division III. ParSport vann över TarU med 7–4 (4–1, 2–3, 1–0).
— Det märktes att det var seriepremiär, särskilt i början av matchen. Våra killar gjorde sådana misstag som jag aldrig sett dem göra tidigare. Men visst får man lov att vara nöjd med en seger efter den jobbiga säsongen vi hade senast. Stämningen i omklädningsrummet var rätt avslappnad efteråt och vi har en bra grund att bygga på, konstaterade ParSport-tränaren Daniel Lindell efter matchen.
Han är särskilt nöjd över att målskyttet fördelade sig jämnt över flera femmor — och att det fanns många som tog vara på chansen.
ParSports säsong fortsätter nästa lördag med bortamatch mot Turun Kisa-Veikot i Kuppishallen.

ParSport — TarU 7–4 (4–1, 2–3, 1–0)
ParSports poängplockare: Jonas Pernell 2+1, Rami Jalonen 1+2, Mats Walli 0+3, Emil Lassinniemi 0+3, Mikko Koskinen 2+0, Albert Karlsson 0+2, Oskar Kerke 1+0, Eerikki Nurminen 1+0, Walter Mahlberg 0+1.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *