Förflytta dig till innehållet

ParSport föll också i Pemar

ParSports tränare Mikko Koskinen. ÅU-foto


Trots en hyfsad insats blev det igen förlust för ParSport i ishockeyns division 2, denna gång med 6-2 (0-1, 4-0, 2-1) mot Haka i Pemar.
ParSport tog ledningen i slutet av första perioden efter Jonas Pernells nionde mål för säsongen (han är också poängbäst i laget med 9+9=18 på 17 matcher), men den ledningen höll bara i ungefär fyra minuter. I mittenperioden nätade Haka fyra gånger bakom Kasper Virkkala i ParSport-buren och hann ännu sätta 5-1 i början av tredje perioden innan Mats Walli reducerade till 5-2 med dryga åtta minuter att spela. Närmare än så kom ParSport aldrig och Haka fastställde slutsiffrorna med några sekunder att spela till 6-2.
Tabelljumbon ParSport har tre matcher kvar i grundserien, följande spelas hemma i Pargas nästa lördag mot RNK Hoci med start klockan 15.15.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter