ParSport föll i Kankaanpää – trots sin blixtstart

ParSport föll i Kankaanpää med 6-2. ÅU-foto

ParSport lyckades inte följa upp förra lördagens 7–0 seger hemma i division 3 med en ny seger på bortaplan mot KJK i Kankaanpää. Detta trots att laget fick en verklig drömstart på matchen då man på tre och en halv minut gått upp i en 2–0 bortaledning genom Mats Walli och John Keihäs.
Men KJK reducerade till 2–1 ännu i första perioden och kvitteringen kom en minut in i andra perioden. Efter det kom ännu fyra raka KJK-mål och vid 53.25 punkterade KJK slutligen matchen med 6–2 i numerärt överläge. Juuso Hukkilas reducering med tre och en halv minut att spela var främst kosmetika då KJK bärgade poängen efter 6–3.
ParSport fortsätter på en stabil sjundeplats i tabellen och spelar sin följande match på onsdag borta mot Kiekkohait som föll med 7–0 senast i Pargas – och säkert är ute efter revansch på hemmais.