Förflytta dig till innehållet

Pargas ska få klimat- och miljöprogram – nu finns chansen att tycka till i enkät

Utifrån ett flertal motioner gällande klimat- och miljöfrågor har Pargas stadsstyrelse beslutat att Pargas stad ska ta fram ett eget klimat- och miljöprogram som ska användas i det strategiska arbetet.

Programmet fokuserar på klimat- och energifrågor, men perspektivet kan utvidgas till en mer helhetsmässig syn på hållbar utveckling. 

Från och med i dag fram till den 15 maj har alla kommuninvånare, deltidsboende samt övriga intresserade möjlighet att ge sin syn på hur programmet ska se ut. Genom enkätsvaren kan arbetsgruppen som består av Tomas Björkroth (ordförande), Carl-Sture Österman, Jonas Nylund, Egon Nordström och Lotta Laaksonen beakta invånarnas åsikter vid planeringen av det forsatta arbetet. 

Enkäten kan fyllas i på webben eller i pappersformat vid alla områdeskontoren i Pargas samt vid stadshusets servicepunkt och i Pargas bibliotek.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter