Förflytta dig till innehållet

Pargas nöjt med deltagandet i resemässan i Berlin trots revisionsnämndens kritik

Pargas stad får förklara sig för revisonsnämnden. Anledningen är stadens deltagande i resemässan i Berlin. ÅU-foto
Pargas stad får förklara sig för revisionsnämnden. Anledningen är stadens deltagande i resemässan i Berlin. ÅU-foto Pargas stad deltog i fjol i den årliga resemässan i Berlin med en ovanligt stor delegation. Deltagandet har ifrågasatts av revisionsnämnden som har bett stadsstyrelsen…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

2 kommentarer: “Pargas nöjt med deltagandet i resemässan i Berlin trots revisionsnämndens kritik

  1. Anne Eriksson skrev

    Revisionsnämnden har inget emot en ändamålsenlig marknadsföring av stadens begivenheter på både inhemska och utländska mässor. Det som fastnade under revisionsnämndens lupp var dels gruppens storlek som reste till Berlin, dels att det inte fanns någon reseplan som godkänts före resan. Revisionsnmämnden tar inte ställning till hur marknadföringen genomförs men revisionsnämndens mandat kräver att nämnden håller koll på att skattemedel som används för marknadsföring/turism bör vara inom de budgetramar som allokerats just för det.

  2. Kurt Kronehag skrev

    Jag förstår att revisionsnämnden vill ha en förklaring eftersom den inte förstår hur viktigt det är att delta i mässor och begivenheter. Pargas får inte missa en endaste chans att marknadsföra sig både nationellt och internationellt. Att man denna gång valt att delta från stadens sida på hög nivå från tjänstemännens sida visar att man åtminstone där förstår vikten av marknadsföring. Alla euron som satsas på marknadsföring av staden kommer mångdubbelt tillbaka i form av jobb och skatteinkomster. Borde kanske både revisionsnämnden och en hel del förtroendevalda skickas på en kurs i merknadsföring och ekonomi?

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter