Förflytta dig till innehållet

Pargas försöker snabba på barnskyddets behandlingstider, men problem finns

Vänner behövs - visar kramdjuren Mamma Mu och Kråkan som vistas i familjeenheten i Pargas. Foto: Anja Kuusisto Regionförvaltningsverket vill veta varför Pargas stad har överskridit…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Pargas försöker snabba på barnskyddets behandlingstider, men problem finns

  1. Thomas Varreusch skrev

    Trots extremt stora insatser som har kostat skattebetalarna massor med pengar så har situationen inom Pargas barnskydd inte blivit bättre. Salmivirtas förklaring gällande utvärderingarna av servicebehovet som överskrids med närmare 50% är heller inte trovärdig för som sagt så har det satsats stora summor på att reda upp barnskyddet genom att anställa ny personal men resultaten har uteblivit.
    Salmivirta hoppas att det kan anställas ännu mera personal? Mycket märkligt då det har styrkts att den strategin tidigare ej har fungerat. Problemen finns nog internt inom familjeenheten och en rejäl överhalning krävs. Att personalen är behörig betyder inte att den är kompetent.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter