Förflytta dig till innehållet

Pälsfarmar utsatta för aktivism – tiotals rävungar döda

Finlands Pälsdjursuppfödares Förbund fördömer en "vansinnig, kriminell attack där man helt struntar i djurens välbefinnande", efter vandalism mot två pälsfarmar. Två pälsfarmar i Kalajoki utsattes för aktivism under natten mellan…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Pälsfarmar utsatta för aktivism – tiotals rävungar döda

 1. Göran Ek skrev

  Vad tänker dessa aktivister eller rättare sagt terrorister med? Trodde dom att de ”befriade” rävarna från fångenskap? Tydligen inte gått i skola eller sovit på biologilektionerna.
  Om man är djuraktivist, varför enbart förstöra andras verksamhet som har med pälsdjur att göra? Grisar och hönor lever också trångt på många gårdar.
  Dessutom är är päls miljövänligare och varmare än många konstgjorda material, och människan har i alla tider använt päls. Det är bra pga. av att päls tolkas som en sk. lyxprodukt som är orsaken till motståndet.
  Så länge det finns dessa idioter som förstör andras verksamhet så kommer jag aldrig att visa mitt stöd för djuraktivisterna. Kommer inte att bli vegan eller sluta använda animaliska produkter pga. ideologiska sektvärderingar.
  Hur skulle det vara om dessa terrorister själv skulle riskera sina liv och släppa ut djur och smyga omkring på pälsframer i t.ex Ryssland och Kina? Då kanske jag kan tänka mig att minska mängden animaliska produkter.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter