Förflytta dig till innehållet

Olli Mustonen är jublande glad: Åbo skapar något stort

Heikki Tuuli
man iklädd mörk ytterock sitter vid åstranden i höstrusk
Olli Mustonen är konstnärlig ledare för Åbo filharmoniker sedan början av 2021. Kontraktets optionsår 2024-25 lockar nu mer än tidigare.
Det är en sprudlande glad Olli Mustonen som ringer ÅU från Kotka, där han den här veckan är solist och gästkapellmästare för Kymi sinfonietta. Han är en eftertraktad dirigent, pianist…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Olli Mustonen är jublande glad: Åbo skapar något stort

  1. Paul Lindberg skrev

    Det är faktiskt inte särskilt svårt att skapa någonting stort
    eller ännu större, då andra hamnar att betala kalaset…

  2. Jarl Ahlbeck skrev

    Jo nog finns det rikligt med lånepengar till skrytbygge! Grekisk ekonomi, staden går ordentligt på minus, men uppför sig som en krösus. Politikerna vill ha monument! Ingen minns det gråa arbetet. Men förutom monumentet blir det även en monumental skuld. Hur kan nån tro på 63 milj. för detta tabernakel om en stackars fotgängarbro kostar 20? Och parkeringshuset finns inte med och ingen finansiär för detta heller (läs skattebetalarna) och gamla konserthusets renovering inte heller. Och vem tror ni vill köpa det i orenoverat skick? Tycker synd om de fåtaliga barnbarnen och deras barn som får notan. Bra sdp för engångs skull!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter