Förflytta dig till innehållet

Ocean Spirit tar över Sälle-produkterna

Från HSR:s webbsida

Designen och återförsäljningen av föreningen Håll Skärgården Rens Sälle-produkter övergår från Saloföretaget Design Hill Oy till det Åbobaserade Ocean Spirit Oy Ab.

Ocean Spirits butik finns på Slottsgatan 37 i Åbo. Företaget har också en webbshop. Sälle-produkterna finns också hos olika återförsäljare i skärgården och Insjöfinland.

– Mitt mål är att aktivt bygga upp ett större nätverk av återförsäljare för att Sälle-produkterna framöver ska vara lättare att få tag på, säger Ocean Spirits vd Arja Kunnasluoto-Gustafsson.

Utbudet kommer fortsättningsvis att omfatta mössor, handdukar och båtmattor. Men nyheter utlovas också.

– Vi har tio års erfarenhet av båtfararnas behov och jag är glad över att kunna utnyttja denna erfarenhet i arbetet med Sälle-produkterna. Senast på båtmässan i Helsingfors i februari kommer det att finnas nya, intressanta Sälle-produkter, säger Kunnasluoto-Gustafsson.

– Produktförsäljningen är en av finansieringsformerna för vår verksamhet, konstaterar HSR:s generalsekreterare Aija Kaski. Vår strävan är att produkturvalet ska vara relevant för dem som rör sig till sjöss samt även ekologiskt hållbart.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter