Förflytta dig till innehållet

Nya rekryter rycker in på trettondagen – nytt utbildningsprogram ska effektivera utbildningen

Linnea de la Chapelle/SPT
militär och vapen
Nya rekryter rycker in på måndag. Linnea de la Chapelle/SPT På måndag rycker 12 000 nya rekryter in för att utföra sin militärtjänstgöring. Inom Armén börjar cirka 9 800 rekryter och resten fördelas till Marinens, Flygvapnets och Gränsbevakningens truppförband. Nytt för…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

En kommentar: “Nya rekryter rycker in på trettondagen – nytt utbildningsprogram ska effektivera utbildningen

  1. johan sundqvist skrev

    Har försvarsminister Anti Kaikkonen gett besked till försvarsmakten att de skall meddela de nya rektyrer och deras anhöriga att inte försvarsmakten tar på sig ansvar om det händer en olycka. Inom privata sektorn så är det den närmaste förmannen och högsta chefen som står till åtal om det har skett arbetsskyddsbrott (skogsby olyckan 2017,) kom order efter olyckan, alla skall vara fast i bälten på flaket, (bara att se på tingsrättens beslut) Om försvarsmakten vill att vi har i framtiden har ynglingar som vill tjänstgöra i försvarsmakten, inte väljer civiltjänst istället, se till att alla beväringar har en säker trygg sk. arbetsplats. Inte är det Generalerna som bestämmer, det är våra beslutfattare som är valda på demokratiskt sätt som ger order att alla generaler och stamanställda inom armen skall att fullfölja lagar och paragrafer.
    Johan Sundqvist
    Dragsfjärd

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *