Förflytta dig till innehållet

Nya coronarestriktioner kan bli aktuella i Egentliga Finland – information väntas i eftermiddag

Nya restriktioner kan igen bli aktuella i Egentliga Finland. Den regionala coronakoordineringsgruppen har sammanträtt under morgonen och skriver i ett pressmeddelande att nya riktlinjer presenteras i eftermiddag. I juni minskade antalet coronafall i Egentliga Finland och den 16 juni kunde landskapet övergå till den så…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

2 kommentarer: “Nya coronarestriktioner kan bli aktuella i Egentliga Finland – information väntas i eftermiddag

  1. Karita Westberg skrev

    Jag hoppas att den äldre generationen som redan fått en, kanske t.o.m. sin andra vaccination förstår att alla unga inte ens ännu fått något vaccin trots att de meddelat sina kontaktuppgifter för att få vaccinationstid. Trots att de inte ännu är vaccinerade måste de ändå jobba, ofta i direkt kundtjänst och kan inte spärra in sig i lägenheten/sommarvillan vilket är möjligt för en pensionär.

  2. Jarl Ahlbeck skrev

    Nu borde alla lida för att vissa inte låter vaccinera sig? Nog med restriktioner, låt de som inte ids ta vaccin stå sitt kast. De är unga och överlever.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter