Förflytta dig till innehållet

Nya busshållplatser planeras i Södra hamnen i Nagu – ”Det är enda platsen det kan fungera”

Kim Lund
En landsväg
De nya busshållplatserna planeras vid den stora sandplanen i Södra hamnen.
Frågan om var de nya busshållplatserna på Kyrkbacken i Nagu ska placeras ser ut att få en permanent lösning. Pargas stad och NTM-centralen har under våren sökt en ny plats efter att bussarna var tvungna att flytta från den förra hållplatsen utanför Seo efter att…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Nya busshållplatser planeras i Södra hamnen i Nagu – ”Det är enda platsen det kan fungera”

 1. Bo von Nandelstadh skrev

  Kunde eventuellt tomten Korv och Spik utnyttjas som ”busstation” ? Den förskönar minsann inte Nagu centrum och skulle användas till något nyttigt.

 2. ÅU skrev

  Hej Pekka,
  Orsaken var främst att den nya företagaren, Minna Ohvo på Seo behövde mera plats för den nya uteserveringen som nyligen har öppnats. Dessutom finns inte längre Matkahuoltos tjänster kvar på Seo och därför ansåg företagaren att det inte längre fanns orsak för bussarna att stanna där.

 3. Pekka Jansen skrev

  En fråga. Varför fick busshållsplatsen i Nagu inte fortsätta där den varit? Det var ju den naturliga platsen, och där har den varit åtm. 60 år. Konstigt! Det gick tydligen bra med förra caféägaren.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter