Förflytta dig till innehållet

Ny utredning: Många av ÅST:s sprickor är gamla — men lutningen mot torget har orsakats av parkeringsbygget

Arkiv/Robin Sjöstrand
åst
Sprickorna ovanför scenen är nya. Man har fäst ett finmaskigt när över sprickorna för att förhindra att mer rappning faller ner. Foto: Robin Sjöstrand Stiftelsen för…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Ny utredning: Många av ÅST:s sprickor är gamla — men lutningen mot torget har orsakats av parkeringsbygget

  1. Christel Pakarinen skrev

    Det har jag ju sagt från början: Husen runt torgparkeringen kommer att luta ner och falla i gropen. Har dagens byggare aldrig byggt sandslott eller korthus?

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter