Förflytta dig till innehållet

Nu får du trampa ett år med Föli-cyklarna: De som registrerat sig tidigare får förlängd användartid

Företag kan också skaffa en egen cykellånestation som kompletterar nätverket och ger synlighet. ÅU-Foto


Den som nu betalar 40 euro för att få använda lånecyklarna i Åbo får 365 dagars användartid. Fram tills nu har tiden varit begränsad till den 1 maj, men alla som har registrerat sig tidigare får sin användartid förlängd retroaktivt.
Projektchef Stella Aaltonen hoppas att den nya säsongsprodukten och Föli-cyklarnas nya dubbdäck sporrar människor till att cykla flitigt.
– Vi behöver både användare och deras feedback för att utvecklas och växa. Därför har vi öppnat en kundnöjdhetsenkät på webben och hoppas på många svar, säger Aaltonen.
Företag kan också skaffa en egen cykellånestation som kompletterar nätverket och ger synlighet. Det gör nu Rolan, som sköter det praktiska jobbet med att hålla cyklarna rullande: Företaget öppnar en ny station på Nummisparkgatan i Studentbyn, där det i somras fanns det en popup-station.
– Vi är övertygade om att Föli-cyklarna blir en succé. Vi måste ändå komplettera systemet och vill därför stöda möjligheterna att röra sig för studerande och unga, samt på ett synligt sett delta i projektet som skapar hållbara lösningar för framtiden, säger Rolans vd Aki Laiho.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter