Förflytta dig till innehållet

Nu dansar resenärerna på havets dansgolv igen – ÅU åkte med Baltic Princess till Stockholm

Annina Suominen
dansare
ÅU åkte på en 23 timmar lång kryssning mellan Åbo och Stockholm med 800 andra passagerare. En del kom för att lyssna på Leif Lindeman, som drog främst äldre till dansgolvet på Baltic Princess.
Hissarna är konstant upptagna och ljudet av hundratals människor som klättrar upp för trapporna ekar i Baltic Princess. De flesta är äldre men även yngre och barnfamiljer är i full…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Nu dansar resenärerna på havets dansgolv igen – ÅU åkte med Baltic Princess till Stockholm

  1. Ann-Marie Hartman skrev

    Alltför tidigt att ropa hej åt koronan som ännu härjar överallt. Tycker samhället har öppnar alltför tidigt. Men det är pengar som styr världen. Vi borde höra på experterna i sjukvården.Och inte för hasta oss att festa i stora grupper.Inte ännu. Vi har koronan här och den stannar kvar så länge folk samlas i större grupper åtminstone inomhus. Är själv senior och tycker inte det har varit så svårt att hålla restriktionerna vi fått. Tvärtom har det gett en viss trygghet. Varför inte ta det lugnt ännu en tid. Det kostar ingenting.Bara lite tålamod.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter