Förflytta dig till innehållet

NTM-centralen erbjuder byråkrati i stället för empati

Oenigheter mellan invånarna och NTM-centralen, kan man läsa i ÅU. Diskussionen om Vånovägen, som går mellan Sattmark och Våno i Pargas, går het bland invånarna i trakten. Vägunderhåll väcker känslor,…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “NTM-centralen erbjuder byråkrati i stället för empati

  1. Jan-Erik Karlsson skrev

    Tom simola har rätt i rubriken,NTM-centralen bjuder på byråkrati,o tyvärr är de allt för ofta så att användarna av den service NTM erbjuder inte tillfredsställer användarna.Vi tycker att vi inte blir tillräckligt bra omskötta!Han talar om vargar o giraffer,jag tycker NTM borde vara en leijonhona med ungar,ungarna är vi användarna som skall skötas om på bästa sätt,honan skall ryta till leijonhanen som är staten om mera pengar.Honan skall vara aktiv o alert hela tiden mot alla hot o faror så ungarna har de bra,bevisa för leijionhanen att nu behövs mera mat ligg inte där o sov.Leijonhonan skall inte vara den lata leijonhanen som det nu är.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter