Förflytta dig till innehållet

Nödrop från Dragsfjärds ungdomsförening

Furulunds källarvåning. Här finns affischer på många svensktoppsband som under åren spelat vid "vinterdanserna". Men i år har inget sådant planerats, säger Johan Kinos. På söndag…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Nödrop från Dragsfjärds ungdomsförening

  1. Anne Eriksson skrev

    Detta ärett sorgligt fenomen och gäller många föreningar. Det är stört omöjligt att få folk att ställa upp i styrelser – varför är det så? Man deltar gärna i verksamheten föreningar erbjuder men att ställa upp och ta ansvar för verksamheten är segt. Ett annat fenomen som är lika irriterande är att ha folk i styrelser som inte axlar sitt ansvar och inte ens bryr sig om att svara på mail då ordföranden i styrelsens ärende tar kontakt. Denna flegmatiska inställning till styrelsemandatet dränerar framförallt ordföranden men även de som är aktiva i styrelsen på energi. Det är sorgligt för föreningar gör en enorm insats för närsamhället och försvinner föreningar med sina aktiva försvinner också en viktig livsnerv i samhället.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter