Förflytta dig till innehållet

Flera intresserade av att öppna nattklubb i Pargas – vattenskada har drabbat fastigheten där också optikern finns

Mikael Heinrichs
en gata i Pargas
Nattklubbslokalen på Strandvägen i Pargas ska få nya hyresgäster medan Instrumentarium renoverar efter en vattenskada.

Nattklubben Frendi i Pargas har varit stängd sedan förra sommaren i efterdyningarna av coronapandemin och nu har hyresavtalet sagts upp. Hyresvärden söker som bäst nya hyresgäster till lokalen på cirka 240 kvadratmeter.

En liten radannons i förra veckans Pargas Kungörelser berättade om att en lokal på gatunivå, till exempel för nattklubbsverksamhet uthyres.

Ted Wallin som sköter uthyrningen bekräftar att han redan fått flera påringningar och att åtminstone två intresserade kommer att ta sig en titt på utrymmet under den här veckan.

– Det är helt klart att det finns en social beställning på en nattklubb i Pargas, säger Wallin.

I lokalen som ligger mellan optikern och nattklubben och som tidigare hört till nattklubben kommer skönhetssalongen Royal Beauty JS att öppna inom kort. Salongen ligger nu på Strandvägen 16, bredvid restaurangen Bella Torino.

Oklart när optikern öppnar igen

I samma fastighet har optikerföretaget Instrumentarium hållit stängt sedan slutet av mars på grund av en vattenskada som åtgärdas som bäst.

Jaakko Koski från Perheoptiikka Koski som har hand om affären i Pargas och en affär i Lundo, berättar att man siktar på att få affären renoverad och öppna på nytt så fort som möjligt.

– Vi har flyttat den del av verksamheten som vi kunnat till vår affär i Lundo, där vi nu också har en ögonläkare som betjänar på svenska, berättar Koski.

Något datum på när man kommer att kunna öppna igen i Pargas har man inte ännu.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter