Förflytta dig till innehållet

Näthandeln fortsätter öka kraftigt — 40 procent av elektronikköpen görs i dag digitalt

Kai Brück, butikschef i Giganttis affär i Reso. Foto: J-O Edberg Allt fler väljer att handla över nätet. Enligt uppgifter från Finsk handel ökade finländarnas inköp…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Näthandeln fortsätter öka kraftigt — 40 procent av elektronikköpen görs i dag digitalt

 1. Göran Ek skrev

  Där har Kai Brück fel gällande kalibrering av skärmar att användaren inte kan göra det själv. Antingen köper man kalibreringsmätare till datorn för ungefär SAMMA summa som tjänsten kostar och behövs om man vill ha optimal bildkvalité på datorn, skärmar, tv:n och även tablets eller så bläddrar man i olika diskussionsforum för teknik efter andras inställningar. Ett ”problem” är att alla skärmar är mer eller mindre unika trots samma modell och samma panel.
  Det gäller bara att sätta sig in i hur en produkt och programvara fungerar.
  En annan sak som är fel att påstå är att dagens elektronik är för avancerad och användarna behöver ”vägledning” för att ens använda dem. För en som är uppvuxen med C64/Amiga och MS-DOS så skrattar bara åt detta.
  Dessa tjänster är kanske bra för vissa, men för de flesta så gäller det bara att testa sig fram och ta reda på. Finns något som kallas för Google, något som man önskade sig att fanns när man själv var ung och istället satt och bläddrade i tekniktidningar för att få reda på något 🙂
  Dagens telefoner är tråkiga med mer eller mindre samma hårdvara under skalet, en stor skärm och dessutom många modeller helt i glas som går lätt sönder. Vill ha en modern version av t.ex Nokia Communicator E90/9500 med Android.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter