Förflytta dig till innehållet

Nästan tusen dog ifjol efter att ha smittats med coronaviruset – över hälften av dem i en viss region

Arkiv/Annina Suominen
två personer i en korridor
En majoritet av de som dog efter att ha smittats av coronaviruset ifjol var äldre personer.
952 personer i Finland dog efter att ha smittats med coronaviruset ifjol. Dessutom ledde coronaviruset till att över 200 personer som även hade en annan dödsorsak dog. Det visar Statistikcentralens…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Nästan tusen dog ifjol efter att ha smittats med coronaviruset – över hälften av dem i en viss region

 1. Sussi Björkman skrev

  Håller med Rolle här och undrar vart du @Gun Snellman vill komma?
  Resonemanget du framför ter sig verkligen virrigt och saknar verifierad fakta.

 2. Rolle Möller skrev

  @ Gun Snellman, så där mycket ”fakta” skulle nog tarva litet pålitliga källor. Så som du presenterar uppgifterna låter det som självfabricerat skitprat.

 3. Gun Snellman skrev

  7400 dog i korona, Inalles i Finland hittills. Vår befolkningsstatistik baserar sig på en lögn, som utvecklats med tiden. Antagligen, redan före första världskriget. Statistiken är full med ”dolda” kriser. 90.000 stupade under andra världskriget, inte 60.000, mellan åren 1945-60 ”försvann” 120.000 personer, under 90-talets depression, gjorde över 100.000 ”självmord”, sedan 2007 när vi ändrade vaccinationsrekommendationerna, har det dött mer än 100.000/ år, som inte meddelas så att säga officiellt. Med den påföljd, att vi a. betalar överstora skatter, tex för sjukhusverksamhet, som de facto inte existerar. b. Överstora betalningar till Eu. Antagligen gynnade de här förfalskningarna Centern, ända till 2014 värmebölja, då, felet i statistiken gjorde oss till Eu betalarland. Helt i onödan. Nu gör man exakt samma igen. Otaliga kontakter till statens revisionscentral, har inte gett något resultat. Otaliga polisanmälningar mot statens tjänstemän, har inte lett till något resultat.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter