Förflytta dig till innehållet

Mobil S-market betjänar kunder då Prisma i Piispanristi renoveras

Prisma i Piispanristi förnyas. Mataffärens tjänster övertas under renovering av en S-market som ska finnas på samma plats. Prismabutiken stängs 4 februari och öppnar i ny form i april 2019.
– Det är en betydande investering för oss. I praktiken river vi en gammal mataffär för att bygga en ny, modern Prisma med restauranger och andra tjänster. Vi tar också kundernas åsikter i beaktande och hoppas få många idéer och synpunkter på hur vi bäst kan betjäna dem. Vår elektroniska kundenkät ska lanseras inom den närmaste tiden och idéer tas emot under hela november, berättar Mikko Rauhanen, sektorchef på Turun Osuuskauppa.
Rauhanen försäkrar att utbudet av snabbköpstjänster i området tryggas under renoveringen.
– Vi gör det på ett helt nytt sätt. Där Prisma står ska en mobil S-market finnas. Den ska erbjuda ett brett sortiment under hela renoveringstiden.
På Prisma i Piispanristi arbetar 70 personer, som alla får jobb på något av Turun Osuuskauppas verksamhetsställen under renoveringen.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *