Förflytta dig till innehållet

Misstänkt grov misshandel vid spahotellet i Nådendal

polis, foto: Stefan Crämer
En man skadades allvarlig på personalens parkeringsplats vid spahotellet i Nådendal den 17 maj 20 minuter efter midnatt.
Mannen hittades medvetslös och kunde inte kommunicera. Den 1963 födda mannen hade fått allvarliga skador i huvudet och en viss grad av hjärnskada. Mannen vårdas ännu på Åbo universitetscentralsjukhus.
Polisen misstänker att det är fråga om grov misshandel men offret har inte kunnat redogöra för händelseförloppet. Därför ber polisen allmänheten om tips om det skedda.
Mannen har följande signalement: ljushyad, ungefär 180 centimeter lång och utan skägg. Mannen har eventuellt burit en liten ungefär 20 centimeter lång låda.
Parkeringsplatsen där det misstänkta brottet skedde är vid ändan av hotellet, mellan Aurinkotie och byggnaden.
Polisen ber personer som observerat något att ta kontakt med polisen per e-post till adressen vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter