Förflytta dig till innehållet

Minna Valtari är årets unga företagare i Egentliga Finland – "Insåg tidigt de möjligheter som ny teknik för med sig"

Blond kvinna med glasögon

Minna Valtari vill sporra människor att förverkliga sina företagsdrömmar. Foto: Pressbild


Företaget Somecos grundare och styrelseordförande Minna Valtari har utsetts till årets unga företagare i Egentliga Finland.
33-åriga Valtari har varit företagare sedan 2009. Hon grundade marknadsföringsbolaget Someco 2012. Företaget, som har tjugo anställda och kontor i Åbo och Helsingfors, är en av Finlands ledande aktörer då det gäller marknadsföring i sociala medier och strategisk kommunikation.
– Det är en stor ära att få detta erkännande från företagarkolleger. En företagare ska vara målmedveten och våga ta risker, men ensam man kommer inte långt. Därför vill jag tacka alla som varit med och skapat och utvecklat Someco samt litat på mig, säger Valtari.
I prismotiveringarna noteras företagets snabba tillväxt och Valtaris roll som pionjär.
För sju år sedan insåg hon att den nya tekniken kommer att förändra konsumentbeteendet och kommunikation kraftigt, säger Jyrki Hakkarainen, ordförande för Egentliga Finlands företagare.
– Valtari gick modigt in för att utveckla affärsverksamhet kring de nya möjligheterna, säger Hakkarainen.
Priset delades ut på en tillställning på spahotellet i Nådendal på torsdagskvällen.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter