Förflytta dig till innehållet

Meteorologiska institutet: Möjligtvis farliga havsvindar på Skärgårdshavet

I östra delen av Norra Östersjön, västra delen av Norra Östersjön, Ålands hav, Skärgårdshavet, Södra Bottenhavet, Norra Bottenhavet, Kvarken, Södra Bottenviken och i Norra Bottenviken varnar Meteorologiska institutet för att vinden…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Meteorologiska institutet: Möjligtvis farliga havsvindar på Skärgårdshavet

  1. Jan-Erik Karlsson skrev

    Inga farliga vindar på skärgårdshavet i dag heller,utan ovanligt fint båtväder för årstiden.Hoppas meteorologiska institutet i fortsättningen skulle kunna uppdatera sina spådomar till mera realistiska prognoser,blir folk vana med att man ger ut en massa varningar hela tiden o det inte stämmer så kan de gå tokigt den dan det faktiskt är farliga vindar.Kanske det denna helg även gjorde att många stanna hemma på grund av varningarna,istället för att vara ute o njuta o eventuellt besökt de ställen som ännu tar emot gäster,o understött de företagare ,det har ju talats så länge om att förlänga säsongen.

  2. Jan-Erik Karlsson skrev

    När skulle den farliga vinden komma??kom nyss från Jurmo till Nagu o de har inte på länge varit så vackra vindar som nu.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter