Maten är hjärtat i Micke Björklunds imperium – flera kalsonger och badturism finns också med i planerna
Arkiv/Kim Lund
Ålandskocken Micke Björklunds senaste satsning är restaurangen på Svenska Teatern i Helsingfors. Han startar också kockutbildning i Karis. Här är han i Kuppis Citymarket i Åbo tidigare i år och visar hur man tillreder en trerätters middag.
Micke Björklund har just kommit tillbaka till Sund från fastlandet efter att ha skött ett cateringärende. Han är på ärenden utanför Åland i genomsnitt tre dagar i veckan. Han åker…
Den här artikeln är exklusiv för ÅU:s betalande läsare.
Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till alla
Åbo Underrättelsers nyheter, reportage och artiklar på webben.
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.
Kommentarer
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.