Förflytta dig till innehållet

Maten är hjärtat i Micke Björklunds imperium – flera kalsonger och badturism finns också med i planerna

Arkiv/Kim Lund
man och mat
Ålandskocken Micke Björklunds senaste satsning är restaurangen på Svenska Teatern i Helsingfors. Han startar också kockutbildning i Karis. Här är han i Kuppis Citymarket i Åbo tidigare i år och visar hur man tillreder en trerätters middag.
Micke Björklund har just kommit tillbaka till Sund från fastlandet efter att ha skött ett cateringärende. Han är på ärenden utanför Åland i genomsnitt tre dagar i veckan. Han åker…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter