Förflytta dig till innehållet

Mark Levengoods publiksuccé fortsätter i vår – besöker Hangö, Raseborg och Pargas

Jakob Granfors
Mark Levengood på scen i rött sken.
Mark Levengood återvänder till Svenskfinland med shower på flera nya orter.

Den folkkäre författaren och tv-profilen Mark Levengood fortsätter turnera med sin bejublade kväll. Det blir totalt 13 stopp på olika orter i Svenskfinland, bland annat i Karis, Ekenäs, Hangö och Pargas.

”En Trevlig Kväll med Mark Levengood” spelades för fulla hus i två veckor på hösten. Nu får publiksuccén en fortsättning.

Om att pröva sina vingar

Levengood är den fula ankungen som flög iväg. Kanske blev han ingen svan, men en rätt stor anka. Nu återvänder han hem till ankdammen för att fortsätta turnera med en underhållande kväll.

– Jag kommer berätta om mitt liv, om att våga pröva sina vingar, om att nå oanade höjder men också stundtals störta rätt brutalt. Hur går man vidare när allt har gått fel och man sitter där bland fjädrar som yr? Vågar man flyga igen? Och varför är det så otroligt viktigt för en anka att faktiskt ha den där älskade dammen att få återvända till? frågar sig Levengood.

Framträdandet ”En Trevlig Kväll med Mark Levengood” hade premiär i höstas och spelades för fulla hus. Då Levengood besökte Ekenäs i oktober sålde biljetterna snabbt slut. Denna gång uppträder han i Karelia men även på nya orter som Karis, Hangö, Ingå och Pargas.

Levengood gjorde sin allra första Finlandsturné (”En föreläsning av och med Mark Levengood”) 2018–2019.

– Det var väldigt roligt att äntligen få återvända och möta den finlandssvenska publiken igen. Jag ser så mycket fram emot att i vår få fortsätta turnera, säger Levengood.

Biljetterna till ”En Trevlig Kväll med Mark Levengood” kommer till salu fredagen den 3 mars 2023 klockan 12.00.

Här kan du se Levengood

Tisdag 11 april PIUG kultursal, Pargas
Onsdag 12 april Kulturhuset Fokus, Karis
Fredag 14 april Stadshusets festsal, Hangö
Lördag 15 april Kulturhuset Karelia, Ekenäs
Lördag 6 maj Hembygdsgården, Ingå

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter