Förflytta dig till innehållet

Mansikka trivs bäst på Kaskis — "Framgångsreceptet är restaurangens avslappnade stil"

Erik Mansikka tycker om att gå i skogen och plocka svamp och bär när han inte står i restaurangköket. Foto: Emma Strömberg För sex år sedan stod valet mellan att helt sluta i restaurangbranschen eller att öppna en egen restaurang. Erik…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter