Förflytta dig till innehållet

Man hittades drunknad efter fiskebåtsolycka i Pargas

Två män i 40-årsåldern kantrade med sin båt sent på lördagskvällen i Pargas. Den ena av männen lyckades rädda sig genom att simma i land men den andra mannen drunknade.

Enligt Polisen var den andra mannen försvunnen ännu i går kväll cirka 21-tiden. På måndagsförmiddagen kunde kriminalkommissarie Maria Sainio ändå bekräfta att mannen hade hittats drunknad senare på söndagskvällen.

Männen hade begett sig ut för att fiska i en roddbåt försedd med en liten utombordsmotor. Myndigheterna larmades då männen inte kom tillbaka och inte kunde nås per telefon.

Under natten till söndagen meddelade sjöbevakningen att båten hade hittats drivande uppochner och att den ena personen lyckats simma i land och rädda sig.

Under hela söndagen letade polisen efter den försvunna personen längs stränderna och i vattenområdet. Räddningsverket, sjöbevakningen och Frivilliga räddningstjänsten hjälpte också till med efterspaningarna.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter