Förflytta dig till innehållet

Ludu har alltid tartarbiff på menyn — Krögaren föll för det vackra golvet och förverkligade drömmen om egen restaurang

Tre personer sitter vid ett bord på en restaurang
Per Jansson (t.v.), Henri Kauppinen och Teemu Pöntelin jobbar i närheten av Ludu och brukar komma hit på lunch ibland. Foto: Emma Strömberg Åbo har de senaste åren lyfts fram som Finlands mathuvudstad. I den nya artikelserien besöker ÅU tio restauranger…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *